Apa alcalina, purificata si energizanta

Apa alcalina, purificata si energizanta


Apa energizanta este o apa cu calitati deosebite. Ea reprezinta un cumul de proprietati si beneficii biologice de care avem nevoie si pe care le gasim intr-un singur produs.
Acest tip de apa poate fi consumata atat ca apa de masa, cat si ca apa cu indicatii terapeutice si sportive, ducand la revigorarea tuturor functiilor organismului.

Apa alcalina purificata are cele mai bune rezultate in:

• cresterea randamentului psiho-fizic
• tonifiere si revitalizare
• eliminarea radicalilor liberi si a microrganismelor anaerobe (are un puternic efect antioxidant)
• neutralizarea toxinelor (acide) din corp
• oboseala
• astenie
• mentinerea organismului permanent la un nivel crescut de vitalitate, prin asimilarea mai buna a nutrientilor in celule
• mentinerea unui organism tanar din punct de vedere biologic
• refacerea rapida a tesuturilor traumatizate si echilibrarea pH-ului celulelor afectate
• reducerea stresului prin oxigenarea si energizarea creierului, permitand o activitate cerebrala intensa, marind luciditatea, increderea si entuziasmul
• sistemul muscular va avea un aport important de oxigen ce-i va permite un randament sportiv marit
• efect afrodisiacEnergizarea apei


Bauturi energizante. Apa Bioenergy Sports
Procedeul de energizare si magnetizare a apei a fost pus la punct si brevetat in Japonia si perfectionat in timp de alte laboratoare de cercetare.

Energizarea este aplicata tehnologic pe diverse nivele: concentrare de energie eterica (prin intermediul filtrului generator de campuri eterice), energie PI, concentrare de electroni, campuri magnetice de ordonare spatiala si magnetizare in vasul de pregatire al apei.
Aceste energii impregnate la diversele nivele ale apei se pastreaza perioade indelungate.

Supraoxigenarea apei


Atata timp cat activitatile umane se desfasoara in orase poluate, cu densitate mare de masini, cu fabrici industriale si cu putine spatii verzi, carenta de oxigen va creste gradual.
Astfel necesarul permanent de oxigen pentru creier si pentru activitatea fizica va fi sezizat de fiecare om prin:

• oboseala psiho-fizica, chiar si fara a depune un efort sustinut.
• insomnii.
• depresii, modificari ale comportamentului, irascibilitate etc.

La nivel fizic, hipoxia celulara se instaleaza rapid chiar si in conditii obisnuite.
De aceea respiratiile ample, profunde, efectuate in aer nepoluat si oxigenat ne dau o vitalitate crescuta. Omul care efectueaza activitati fizice intense in natura, oboseste mai greu fata de un om dintr-un oras poluat, prestand aceeasi activitate.

Folosirea unei ape cu proprietati energizante si supraoxigenate, va permite organismului depunerea unui efort cu mult mai mare fata de regula, acesta prelungindu-se permanent, in functie de folosirea cat mai deasa a apei dinamizate, dar si proportional cu cantitatea consumata zilnic.

Alcalinitatea apei


Bauturi acide. pH acid
Stilul de viata modern a adus cu sine si un aer viciat, sau altfel spus, acid. Consumarea de bauturi acide sau hrana, in cea mai mare parte cu un pH acid, permite aparitia diferitelor afectiuni si imbatrinirea prematura a organismului.

Aciditatea este mentinuta de factorii de stres, de mediu, sau din cauza factorilor alimentari (toxinele si metabolitii neeliminati la timp fac ca sangele sa devina cu atat mai acid cu cat aceste elemente raman constante sau cresc odata cu inaintarea in varsta).

Iata de ce apa pura cu o alcalinitate crescuta ne poate feri de aparitia diverselor afectiuni, dar si neutraliza acizii nocivi din corpul omenesc. Asfel, prin consumarea apei energizate alcaline putem echilibra balanta acido-bazica aducand sanatate si vigoare organismului nostru.Esente volatile de Ginseng


Esente volatile de Ginseng
Esentele volatile sunt cele mai fine si active elemente ale plantei de ginseng si prezinta cea mai ridicata rata de patrundere in organism si folosire de catre celulele sale. Dintre toate plantele, ginsengul potenteaza si vitalizeaza cel mai bine corpul omenesc.

Astfel, prin consumul acestor esente impreuna cu apa energizata, sangele va hrani mult mai eficient celulele cu nutrienti si oxigen. La sportivi va preveni febra musculara, cauzata tot carentei de oxigen in structura tesutului muscular. De asemenea, o alta proprietate a ginsengului este aceea de a creste activitatea cerebrala necesara atentiei si gandirii. Creierul devine mai lucid, mai atent la stimuli si intarzie in acest mod aparitia oboselii.

In continuare, va prezentam apa energizanta Bioenergy Sports® produsa de ASPT Romania, ce poate fi comandata direct prin intermediul site-ului nostru.    Mai multe detalii »

© ColoiziBio.ro - Toate drepturile rezervate. Copierea sau modificarea textului fara acordul producatorului este interzisa.
Discount pentru comenzi engros

Oferim diverse paliere de discount la comenzile EnGros efectuate online, pentru oricare din produsele noastre prezentate pe acest site...  Detalii
Intrebari si raspunsuri

Clientilor nostri le stam la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile personale din domeniul medicinei naturiste sau homeopatiei...  Detalii
Distribuitori ASPT Romania

Lista partenerilor si a magazinelor de unde pot fi cumparate suplimentele coloidale produse de ASPT. Pentru propuneri de colaborare...  Detalii