Aur coloidal

Aurul coloidal


Aurul coloidal este o substanta pura, complet naturala, constand din conglomerate submicroscopice de aur, aflate in suspensie in apa ionizata.

Aurul coloidal este cel mai puternic regenerator si singurul in masura sa refaca sistemul nervos. S-a descoperit ca este atat un remediu, cat si o metoda de prevenire a degenerarii creierului, supus in epoca moderna la un stres continuu ce distruge neuronii, conducand la grave disfunctii.

Stiind ca toate functiile biologice sunt sustinute de sistemul nervos, se poate afirma ca orice dereglare a acestuia, perturba buna functionare a glandelor endocrine si a organelor interne.
De aceea sustinerea preventiva sau refacerea lui constituie prioritatea numarul unu in orice tip de afectiune. Luat zilnic aurul coloidal asigura o buna functionare a creierului si a intregului organism, furnizand o capacitate mai mare de lucru intelectual si fizic.

Suplimente alimentare pentru sistemul nervos
Pe masura ce tesuturile corpului imbatranesc, sau daca hrana zilnica nu asigura necesarul de saruri de aur, apare o deficienta, si anume incapacitatea de refacere a structurilor neuronale.

Doctor Robert Becker a observat o corelatie intre nivelele scazute ale aurului, diversele afectiuni ale sistemului nervos si gradele de oboseala ale organismului.Solutie coloidala cu esente volatile de Ginkgo Biloba


Aur coloidal Gold Water Energy
Adaugand solutiei de aur coloidal si esente volatile de ginkgo biloba, s-a ajuns la o maximizare a beneficiilor produsului, atat in refacerea tesutului nervos, cat si in redarea unei bune circulatii sangvine cerebrale.

S-a constatat ca la contactul cu celulele umane, este extrem de importanta dimensiunea particulelor de aur si cea a esentelor volatile naturale care intra in compozitia solutiei.
Astfel, prioritatea a devenit miscorarea particulelor pentru a asigura o asimilare optima, un raspuns terapeutic ridicat, precum si o usoara eliminare din organism.


Frunzele de ginkgo au foarte multe intrebuintari medicale.

Pot fi folosite in tratamentul afectiunilor respiratorii (laringita, bronsita, astm, tuberculoza), diminuarea auzului, vederii si memoriei, gonoreei, durerilor de stomac, afectiunilor pielii, leucoreei, anginei pectorale, dizenteriei, tensiunii arteriale crescute, ametelilor, anxietatii si depresiei.

Totodata, ginkgo biloba actioneaza si ca un antioxidant puternic, intareste peretii capilarelor si contribuie la protejarea celulelor creierelui impotriva leziunilor. Imbunatateste circulatia sanguina cerebrala si, prin oxigenarea creierului, creste capacitatea cognitiva si cea de memorie.

Gold Water Energy® este un produs de top al ASPT Romania, aur coloidal cu o concentratie de 20 ppm aur, 300 ppm ginkgo biloba. Pret 27 RON / 200 mL.
Mai multe detalii »

© ColoiziBio.ro - Toate drepturile rezervate. Copierea sau modificarea textului fara acordul producatorului este interzisa.
Discount pentru comenzi engros

Oferim diverse paliere de discount la comenzile EnGros efectuate online, pentru oricare din produsele noastre prezentate pe acest site...  Detalii
Intrebari si raspunsuri

Clientilor nostri le stam la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile personale din domeniul medicinei naturiste sau homeopatiei...  Detalii
Distribuitori ASPT Romania

Lista partenerilor si a magazinelor de unde pot fi cumparate suplimentele coloidale produse de ASPT. Pentru propuneri de colaborare...  Detalii