Solutiile coloidale. Suplimente nutritive naturale | ColoiziBio.ro

Solutiile coloidale. Suplimente nutritive naturale | Coloizi Bio


Suplimente alimentare coloidale
Coloizii alimentari cu indicatii medicale, produsi de ASPT, sunt o dispersie de particule naturale foarte mici, aflate in apa structurata a vitaminelor si mineralelor (nanoparticule si monoatomi) din diverse plante.

In natura intalnim coloizi in seva plantelor si a fructelor. La oameni, starea coloidala este preponderenta la varste mici, iar odata cu imbatranirea, ea se va reduce din cauza membranelor celulare cu depuneri grosiere, provenite din alimentatia defectuoasa realizata de-a lungul anilor.

In general medicamentele de sinteza se afla intr-o stare anorganica, specifica materiei inerte, fara structura omogena de clusteri, lipsite de energie vitala si bioinformatii. Substantele chimice din medicamentele ajunse in organism sunt aduse in stare coloidala inainte sa fie utilizate, iar organismul retine doar o parte infima de substanta activa comparativ cu mineralele din solutiile coloidale.

Transformarea in organism a substantelor din medicamente, in elemente coloidale ce pot fi asimilate, se face cu un consum suplimentar de energie si in urma caruia raman anumite reziduuri ce trebuie eliminate ulterior.

Astfel, coloizii sunt niste suplimente naturale esentiale ce pot ajuta enorm necesitatile biologice, favorizand asimilarea mineralelor in celule in proportie de 100%.

Eficienta solutiilor coloidale este data de doua componente majore:

puritatea foarte inalta a apei in care se face dispersia (apa saracita in Deuteriu, cu o caracteristica asemanatoare lichidului intracelular, prin intermediul structurii hexagonale a legaturilor dintre atomii sai, are capacitatea unica de a transporta nanoparticulele in celule, hidratandu-le si vitalizandu-le intr-un ritm uluitor, comparativ cu orice alt tip de apa).
particulele imersate trebuie sa fie extrem de mici, pentru a intra usor in celule si sa fie eliminate in caz de exces (astfel, la nivel coloidal nu mai regasim pragul de exces).

Formatiunile de particule cu dimensiuni intre 1-100 nm se numesc clusteri, existand clusteri mari (20-300 atomi) si clusteri mici (3-20 atomi).

Clusterii de metale nobile se aglomereaza intr-un aranjament spatial de tip coral, iar in histogramele experimentale ale distributiilor de spin electronic, pe dimensiuni ale clusterilor de 1-2 nm, apar efectele cuantice, care la nivel biologic permit refacerea structurilor afectate.



Magazin online de suplimente nutritive alimentare. Tratamente naturiste





Solutiile coloidale se impart in mai multe categorii:

1. Vitaminele hidrosolubile (antioxidanti hidrosolubili)


Se gasesc in seva si sucul de fructe naturale proaspate, deci nu in pastile sau capsule in stare solida, unde, prin prelucrare, isi pierd proprietatile, iar solidificarea grosiera nu permite asimilarea eficienta la nivel celular ca in cazul lichidelor (coloizi).
Aplicand metoda de obtinere coloidala prin extractie, se pastreaza proprietatile naturale ale elementelor, dar si concentrarea acestora in solutia rezultata.

2. Vitaminele liposolubile (antioxidanti liposolubili)


Aflate preponderent in seminte, samburi si germeni de cereale din care se fac extractiile coloidale.

3. Mineralele si vitaminele


Minerale si vitamine in fructe sau legume
Sunt asimilate de organism doar daca acestea sunt in stare coloidala (dimensiuni foarte mici ale particulelor pentru a putea patrunde prin osmoza, in membrana celulara), asa cum se regasesc in sistemul viu al plantelor si la niveul celular al vietuitoarelor.

Daca dimensinea mineralelor este mare chiar daca le ingeram din alimente sau pastile, acestea nu pot fi absorbite de celule si in unele cazuri pot chiar perturba metabolismul.

In stare coloidala, particulele de minerale cu dimensiuni situate intre 1-20 nm, au o biodisponibilitate de asimilare de 100% si deci, prin acest proces se asigura un efect curativ maxim, iar eliminarea in caz de exces se face instantaneu, spre deosebire de suplimentele farmaceutice sub forma de pastile, cu mineralele in stare grosiera, care, luate un timp indelungat, pot avea consecinte negative asupra organismului.



Astfel, incheiem cu observatia ca doar in solutiile coloidale se mai pastreaza atat energia vie (biofotonii) din care au fost extrase elementele, cat si bioinformatiile acestora.
De aceea, folosirea plantelor in solutiile coloidale le confera proprietati deosebite cu mult superioare coloizilor fara adaos de plante. IMPORTANT este sa pastram proprietatile naturale a tot ceea ce ingeram ca hrana sau medicament, si trebuie avut in vedere ca starea coloidala este mediul natural al lumii vegetale si al celulelor umane.



In continuare, va invitam sa vedeti produsele noastre care indeplinesc terapeutic toate aceste deziderate prezentate.

Suplimente nutritive alimentare naturiste
1. Silver Water Energy® - argint coloidal (20 ppm) complet natural, constand in conglomerate submicroscopice de argint si nanoparticule din esente volatile de Echinaceea, aflate in apa ionizata.

2. Gold Water Energy® - aur coloidal concentratie 20 ppm, cu esente de Ginkgo Biloba.

3. Multi Nano Max Energy® - supliment alimentar, cu efect antioxidant si de remineralizare a intregului organism, avand in compozitie 21 nanominerale coloidale si monoatomice.

4. Bioenergy Sports® - apa energizanta, alcalina, cu calitati deosebite, recomandata pentru cresterea vitalitatii si a randamentului psiho-fizic.

5. H-Life Energy® - este la ora actuala una dintre cele mai pure ape biologice (apa vie), cu continut scazut de Deuteriu.
Discount pentru comenzi engros

Oferim diverse paliere de discount la comenzile EnGros efectuate online, pentru oricare din produsele noastre prezentate pe acest site...  Detalii
Intrebari si raspunsuri

Clientilor nostri le stam la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile personale din domeniul medicinei naturiste sau homeopatiei...  Detalii
Distribuitori ASPT Romania

Lista partenerilor si a magazinelor de unde pot fi cumparate suplimentele coloidale produse de ASPT. Pentru propuneri de colaborare...  Detalii