Termeni si conditii | ColoiziBio.ro

Termeni, conditii si politica de confidentialitate | Coloizi Bio


1. Termeni si conditii   2. Confidentialitate

    1. Termeni si conditii

Definitii

• Termenii "Coloizi Bio", "website-ul", "www.coloizibio.ro", "noi", "echipa", "ASPT Romania", reprezinta ASPT Romania.
• Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza website-ul ColoiziBio.ro, indiferent de motiv.
• Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea acordului de utilizare

Website-ul, serviciile si continutul www.coloizibio.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a conditiilor din prezentul acord. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi website-ul www.coloizibio.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.
Prin utilizarea website-ului, indicati ca acceptati sa respectati Termenii si Conditiile noastre. ColoiziBio.ro poate revizui aceasta pagina oricand, fara niciun fel de notificare prealabila.
Va recomandam, asadar, sa vizitati aceasta sectiune periodic pentru a citi termenii si conditiile noastre, intrucat acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor website-ului www.coloizibio.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord.

Descrierea serviciilor

ColoiziBio.ro ofera utilizatorilor posibilitatea de a cumpara o gama intreaga de suplimente alimentare produse de ASPT. Totodata, aceste suplimente constituie marci inregistrate ale ASPT si detin certificari din partea Institutului de Bioresurse Alimentare.

ColoiziBio.ro nu isi asuma raspunderea si nu va putea fi tinut raspunzator fata de nicio persoana/entitate, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare) ce ar rezulta din folosirea serviciului sau produselor.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de website-ul www.coloizibio.ro, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de initializare a unei comenzi. Daca veti furniza in mod intentionat informatii care nu sunt conforme cu realitatea, neadevarate sau eronate, ColoiziBio.ro are dreptul sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor website-ului www.coloizibio.ro

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea. Astfel, va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:
a) sa utilizati sau sa reproduceti materialele prezentate pe website-ul www.coloizibio.ro fara a detine permisiunea din partea ColoiziBio.ro. Continutul si designul website-ului, dar si prospectele disponibile apartin ColoiziBio.ro, fiind protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala;
b) sa perturbati functionarea website-ului, a serverului, sau a altor echipamente software sau hardware ce apartin ColoiziBio.ro. In cazul unui asemenea eveniment, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Responsabilitatea ColoiziBio.ro

ColoiziBio.ro isi asuma responsabilitatea de a nu divulga datele dumneavoastra personale niciunui alt destinatar, cu exceptia autoritatilor publice, in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie. Totodata, informatiile inregistrate nu vor fi facute publice sub nicio forma prin intermediul website-ului www.coloizibio.ro. Cititi mai multe detalii la sectiunea Confidentialitate.

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca ColoiziBio.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube, rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor website-ului ColoiziBio.ro;
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor website-ului ColoiziBio.ro;
d) orice alta problema legata de serviciile website-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor website-ului ColoiziBio.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile";
b) ColoiziBio.ro nu ofera nici o garantie ca:
- serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea website-ului ColoiziBio.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere.

Generalitati

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere ColoiziBio.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor prezentului contract.

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

    2. Confidentialitate

ColoiziBio.ro protejeaza dreptul la intimitate si la imagine al clientilor nostri. Noi punem pret pe confidentialitate si apreciem increderea dumneavoastra in serviciile oferite de ColoiziBio.ro.

Ne propunem sa va oferim o experienta online sigura. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care le introduceti in formularele noastre sa fie folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ColoiziBio.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dumneavoastra de catre ColoiziBio.ro. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea ColoiziBio.ro de a va oferi serviciile solicitate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa ColoiziBio.ro si nu vor fi comunicate niciunui alt destinatar, cu exceptia autoritatilor publice, in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie. Totodata, informatiile inregistrate nu vor fi facute publice sub nicio forma prin intermediul website-ului www.coloizibio.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatii generale colectate de ColoiziBio.ro

In momentul efectuarii unei comenzi pe website-ul www.coloizibio.ro, echipa noastra va prelucra informatii cu caracter personal, de natura sa identifice o anumita persoana. Aceste informatii includ numele dumneavoastra, adresa postala, adresa de email si numarul de telefon.

ColoiziBio.ro va folosi o parte a informatiilor personale colectate (nume, numar de telefon, adresa de email) pentru a intra in legatura cu clientii sau pentru trimiterea comenzii finale.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre ColoiziBio.ro este in conformitate cu reglementarile legale aflate in vigoare, in legatura cu protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

ColoiziBio.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dumneavoastra cu caracter personal.
ColoiziBio.ro poate, totusi, transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
b) protejeaza drepturile companiei ColoiziBio.ro;
c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

Feedback

ColoiziBio.ro ofera posibilitatea utilizatorilor website-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la adresa de email

Securitatea website-ului

ColoiziBio.ro nu colecteaza informatii privind cardurile de credit sau conturile bancare, intrucat platile se realizeaza ramburs.
Discount pentru comenzi engros

Oferim diverse paliere de discount la comenzile EnGros efectuate online, pentru oricare din produsele noastre prezentate pe acest site...  Detalii
Intrebari si raspunsuri

Clientilor nostri le stam la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile personale din domeniul medicinei naturiste sau homeopatiei...  Detalii
Distribuitori ASPT Romania

Lista partenerilor si a magazinelor de unde pot fi cumparate suplimentele coloidale produse de ASPT. Pentru propuneri de colaborare...  Detalii