Apa vie. Apa saracita in Deuteriu. Apa structurata

Apa vie. Apa saracita in Deuteriu. Apa structurata


Cuprins:   Generalitati despre apa   Deuteriul si apa grea   Apa vie   Beneficiile apei vii  

Generalitati despre apa


Apa vie
De sute de ani s-a incercat gasirea unui panaceu universal care sa fie folosit pentru eradicarea oricarei afectiuni. De-a lungul timpului, oamenii de stiinta au incercat descifrarea tainelor naturii, si au gasit intr-adevar raspunsuri la intrebari, dar aceste raspunsuri, pe langa faptul, ca au adancit cunoasterea, au generat si mai multe intrebari.

La nivel biologic, cu cat s-a incercat descifrarea mecanismelor responsabile de procesele de vindecare, cu atat a aparut o varietate enorma de medicamente si de terapii ce au determinat numeroase contraindicatii.

Analizand marile realizari ale savantilor, putem spune ca inventiile acestora au avut la baza elemente simple si nu complexe sau sofisticate.

Din totdeauna, marii ganditori au considerat APA, ca fiind cea care poseda "tainele" acestei lumi. Nu intamplator cele mai tulburatoare povesti populare sunt legate de apa tineretii fara batranete si a vietii fara de sfarsit. Astfel s-a plecat de la cea mai simpla, dar importanta idee: studierea celui mai reprezentativ compus din corpul uman - APA.

Apa este cel mai raspandit element din natura si are un rol esential: este un solvent biologic universal si mediul in care se petrec toate reactiile biochimice. Apa se regaseste in organism in proportie de 70-75%, iar de aici, deductia simpla a necesarului zilnic de apa, cantitativ, dar mai ales calitativ, ce trebuie adus corpului omenesc.

Apa are urmatoarea repartizare in tesuturile fiintelor umane:
sucul gastric (95%), creierul (90%), sangele (79%), muschii si ficatul (77%), hematiile (65%), tesutul celular (45%), scheletul osos (22%), tesutul extracelular (20%), grasimile (15%), smaltul dintilor (0.2%).

Apa saracita in Deuteriu
Dupa mercur, apa are capacitatea cea mai mare de a urca prin canalele cele mai inguste ale plantelor, iar in corpul uman, prin cele mai subtiri vase sangvine. Apa obisnuita, cu un pH de cca. 7, asigura prin prezenta sa in celule si in afara lor, un mediu neutru, optim pentru reactiile biochimice.

Lichidul intracelular reprezinta aproximativ 50% din masa corporala si este format din "apa legata", adica o structura ordonata atomic, ce imbina compusii macromoleculari din interiorul celulei. Apa are si un rol esential in termoreglare, iar de aceea, un adult ar trebui sa consume zilnic, in lunlile calde, pana la 3 l de apa (800-1000 g din acest procent este satisfacut din alimente, 1.5 l din apa, ceaiuri si sucuri, 100 g odata cu aerul inspirat si 300-400 g le fabrica chiar organismul, prin arderea glucozei si oxidarea grasimilor).

Omul elimina zilnic 1000-1500 g apa, mai ales prin efort fizic intens, iar refacerea cantitatii de apa zilnica, este extrem de importanta. Carenta apei poate duce la dezechilibre majore in organism.
Fara apa, nu se poate dezvolta nici macar un fir de iarba, nici un organism viu, oricat de primitv ar fi el, si aceasta pentru ca celulele traiesc intr-o plasma interstitiala - un mediu adipos, si reactiile biochimice ale metabolismului au loc numai in acest mediu. Apa este fluidul in care au loc toate schimburile dintre organisme si exterior.

Astfel, datorita proprietatilor ei aparte, apa este BAZA VIETII insasi.

Apa cu impuritati
Cu toate acestea, cu cat cantitatea de apa ingerata zilnic este mai mare (pentru a satisface necesarul biologic), cu atat introducem si elemente nedorite ca: Deuteriu, microbi, larve, insecticide, pesticide, metale grele, substante radioactive si impuritati acumulate pe traseul statie-chiuveta.

Acestea pot fi puse in evidenta daca lasam cateva ore sa curga apa printr-un material de panza deasa, ca apoi acesta sa fie introdus intr-un vas unde deversam toate impuritatile (observabile cu sau fara ajutorul microscopului).

Apa din organism, odata cu trecerea anilor, se impurifica atat fizic, cat si energetic-informational. Ea isi remodeleaza structura sa fizica (spatial moleculara), in functie de orice informatie psiho-emotionala, sau din exterior prin intermediul undelor electromagnetice si radiatiilor, memorand-o sub forma matematica-geometrica, ca o amprenta energetica.


 

Deuteriul si apa grea


Apa superusoara. Apa structurata
S-a constatat ca orice afectiune, indiferent de natura cauzei (stres, emotii negative, aer poluat, hrana neecologica, microbi, deficit sau exces de microelemente) care a declansat-o la nivel celular, intalnim si o cantitate apreciabila de Deuteriu. Dupa cum bine se cunoaste de pe urma experientelor efectuate, acesta ingreuneaza metabolismul, pana la a opri chiar diviziunea celulara, atunci cand proportia lui depaseste o anumita valoare.

Deuterizarea celulelor determina tulburari ale polarizarii lor. In zonele cu afectiuni, cantitatea de Deuteriu este cu mult mai mare decat in alte zone invecinate, ceea ce confirma rolul sau negativ in biosisteme.

Cu aproape 70 de ani in urma, savantul Harold Clayton Urey a constatat ca in afara de hidrogen obisnuit, mai exista si un hidrogen greu, ai carui atomi cantaresc de 2 ori mai mult decat ceilalti, acestuia dandu-i-se denumirea de Deuteriu.
Dupa cum se stie, apa este formata din 2 atomi de hidrogen si un atom de oxigen. Daca in compozitia ei gasim si cantitati de hidrogen greu, atunci avem de-a face cu APA GREA. Desi prin culoare, miros si gust nu se deosebeste cu nimic de apa obisnuita, aceasta nu intretine viata.
Semintele plantelor tratate cu apa grea nu germineaza, iar pestii, organismele unicelulare acvatice si chiar microbii pier in prezenta ei. Au fost efectuate experiente cu apa grea si pe animale, carora li s-a scurtat viata in raport cu lotul tratat cu apa obisnuita (cu continut mai scazut de Deuteriu).

Pe de alta parte, la lotul tratat cu APA VIE, SUPERUSOARA (fara Deuteriu), s-a observat imediat cresterea imunitatii si a indicelui de viata, precum si o vitalitate sporita.
In aceasta lumina, desi concentratia de Deuteriu de 140 ppm din apa de izvoare, apele minerale, apa de chiuveta, sifon, bauturi racoritoare este nesemnificativa pentru buna desfasurare a proceselor din sistemul biologic, s-a demonstrat ca acumularea in timp este de fapt o mare problema.


 

Apa vie superusoara. Apa saracita in Deuteriu


Apa vie H-Life Energy. Apa saracita in Deuteriu
In interiorul celulei apa este diferita de cea din exteriorul ei.
Astfel, apa celulara are un grad superior de ordonare, semanand mai mult cu cristalul de gheata decat cu apa lichida. Deteriorarea acestei structuri cristaline face posibila alterarea si pierderea suportului informational genetic (ADN-ul si ARN-ul au ca liant o apa superusoara - vie, "procesata" chiar de celula, prin potentialul inalt dintre interiorul si exteriorul sau, proces sustinut de biocampurile emise de creier).

Cand acest proces este perturbat de stres si emotii negative, precum si de acumularea permanenta de Deuteriu, echilibrul celor 2 tipuri de structuri de apa va fi perturbat.
Acesta este motivul pentru care neschimbarea apei impurificate din organism, cu diverse elemente cu continut ridicat de ioni de Deuteriu, neeliminate la timp, determina sau creeaza un camp favorabil pentru aparitia diverselor afectiuni.

Inlocuirea apei impure cu apa vie, superusoara, obtinuta in laborator, regenereaza intreg organismul, pana in profunzimile sale, dand un nou inceput de viata la nivelul fiecarei celule.

S-a vorbit foarte mult in popor de misterioasele izvoare de apa vie, din care cei care au baut s-au vindecat de afectiuni variate.
Cristalul de apa, Masaru Emoto
A trecut timpul si s-au gasit oameni de stiinta care sa cerceteze si sa dezlege aceasta "legenda". Astfel, s-au nascut cercetari intinse pe ani de zile si, in special, cele ale profesorului Ioan Manzatu au dovedit autenticitatea acestui tip de apa, cu beneficiile ei miraculoase in medicina.

Explicatia a fost gasita prin puritatea acestei ape, care are un continut foarte scazut de Deuteriu (apa superusoara) si care prin structura ei ordonata poate inmagazina energie si informatie.

Aceasta apa pura s-a obtinut in laborator prin eliminarea tuturor elementelor existente in apa, ramanand doar hidrogen si oxigen, urmand apoi eliminarea hidrogenului greu (Deuteriu) si rezultand apa superusoara. Procesul se continua cu trecerea apei printr-o instalatie industriala ce reordoneaza spatial-molecular campurile magnetice, permitand inplementarea noilor bioinformatii si devenind astfel apa structurata in adevaratul sens al cuvantului, lucru ce nu poate fi obtinut cu dispozitive sau aparate particulare ci doar in instalatii special amenajate.


 

Tratamente naturiste cu apa vie. Beneficiile utilizarii apei vii


Apa vie poate fi folosita cu succes in tratarea unui spectru larg de afectiuni. Ea ajuta la:

• detoxifierea intregului organism
• regenerarea celulara
• reglarea sistemului nervos, endocrin, imunitar, cardio-vascular
• potentarea tuturor functiilor
• refacerea suportului informational celular

Graficul curei cu apa vie se face individual, in functie de greutatea fiecarui subiect, de natura afectiunii si de vechimea acesteia.
In curele lungi, apa superusoara si structurata poate avea o eficienta deosebita. Recomandat este sa se continue concomitent si tratamentul medicamentos sau fitoterapeutic, cu o dieta adecvata cu specific vegetarian. Cura cu acest tip de apa se poate face si profilactic, anual, intre 1 si 3 luni, si este de preferat sa nu se intrerupa pana la rezolvarea problemelor medicale.

Pe aceasta cale, va recomandam apa vie saracita in Deuteriu, H-Life Energy®, la ora actuala cea mai pura si energizata apa biologica disponibila, un produs al ASPT Romania.

© ColoiziBio.ro - Toate drepturile rezervate. Copierea sau modificarea textului fara acordul producatorului este interzisa.
Discount pentru comenzi engros

Oferim diverse paliere de discount la comenzile EnGros efectuate online, pentru oricare din produsele noastre prezentate pe acest site...  Detalii
Intrebari si raspunsuri

Clientilor nostri le stam la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile personale din domeniul medicinei naturiste sau homeopatiei...  Detalii
Distribuitori ASPT Romania

Lista partenerilor si a magazinelor de unde pot fi cumparate suplimentele coloidale produse de ASPT. Pentru propuneri de colaborare...  Detalii