Apa vie saracita in Deuteriu H-Life Energy

Apa vie saracita in Deuteriu H-Life Energy 5 L


Apa vie saracita in Deuteriu H-Life Energy 5 L

H-Life Energy 5 L

Apa biologica

• Apa structurata cu continut scazut
de Deuteriu
• Salvie: 300 ppm
 
Pret cu TVA: 100 RON
Stoc: Indisponibil momentan

Comanda online

Specificatii apa vie cu continut scazut de Deuteriu H-Life Energy

(produs certificat de Institutul de Bioresurse Alimentare, aviz AA0038 din 25.05.2006)

H-Life Energy este cea mai pura si energizanta apa biologica cu continut scazut de Deuteriu, fiind obtinuta in incinte izolate electromagnetic si avand un grad inalt de structurare sau bio-informatizare.

Pe langa proprietatile sale chimice, cele fizice joaca un rol cu mult mai important in organism. Astfel, cu cat tensiunea superficiala a apei (TS) are o valoare mai scazuta, cu atat ea este mai subtire si circula mai usor in corpul omenesc. De aceea, la H-Life Energy regasim o valoare foarte scazuta a tensiunii superficiale (respectiv 40 dyn/cm, in comparatie cu apele obisnuite al caror factor ajunge la 70 dyn/cm), asemanatoare esentelor alcoolice sau a celor din plante, cu o mare putere de penetrare a organismului.

Aceste beneficii sunt amplificate si de esentele volatile de salvie continute, prin proprietatile de drenare si detoxifiere ce impregneaza apa structurata si echilibreaza procesele energo-informationale din celule.

Consumul de apa vie saracita in Deuteriu este recomandat in:

• afectiuni cardiace, hipertensiune, arteroscleroza, colesterol ridicat
• circulatie sanguina periferica defectuasa, varice
• afectiuni genitale, tulburari de menopauza, chisturi si noduli
• afectiuni tiroidiene si obezitate
• afectiuni biliare, ciroza, pancreatita, ulcer
• diabet, leucemie, tumori, inhibarea celulelor canceroase
• eliminarea toxinelor, radionucleizilor, metalelor grele
• constipatie, inflamatii, edeme, hemoroizi
• afectiuni renale
• afectiuni oculare, sinuzita
• regenerare, cosmetica sau celulita

Graficul curei cu apa vie se face individual, in functie de greutatea fiecarui subiect, de natura afectiunii si de vechimea acesteia.
In curele lungi, apa superusoara si structurata poate avea o eficienta deosebita. Recomandat este sa se continue concomitent si tratamentul medicamentos sau fitoterapeutic, cu o dieta adecvata cu specific vegetarian. Cura cu acest tip de apa se poate face si profilactic, anual, intre 1 si 3 luni, si este de preferat sa nu se intrerupa pana la rezolvarea problemelor medicale.

Astfel, in afectiunile usoare se recomanda 1 L pe zi, interzicandu-se fumatul pentru eficientizarea curei.

In afectiunile cronice sunt necesari cca. 2 L pe zi, fara a se mai consuma si alte tipuri de apa (de la chiuveta, sifon, minerala), cola, alcool, cafea, pana la terminarea curei care va fi de minim o luna de zile. Pentru afectiunile vechi sau de o anumita complexitate, cura va fi prelungita si va dura chiar si luni de zile.

Profilactic, fara alte restrictii, putem include in programul alimentar obisnuit 200 mL pe zi de apa vie, dimineata inainte de micul dejun.

Contraindicatii: in anemie, la femeile gravide si copii.

In timpul curei este nevoie de o buna mineralizare, prin intermediul unei alimentatii sanatoase si sucuri naturale (morcovi, telina, fructe etc.). Vegetalele, fructele, pestele, seva din vita de vie contin apa superusoara, benefica sanatatii, iar carnea animala si grasimea contin foarte mult Deuteriu, precum si o amprenta informationala negativa.

De regula, se vor folosi cate 200 mL de apa vie dimineata inainte de masa si seara inainte de culcare, restul cantitatii prescrise putand fi consumat in decursul zilei.
Apa structurata poate fi folosita si la prepaparea mancarurilor, a ceaiurilor, a supelor etc., si, de asemenea, ea poate fi utilizata in orice afectiune, fiind cel mai puternic detoxifiant si chelatizor de impuritati din corp.

Incheiem cu concluzia ca inlocuirea apei impure cu apa vie, superusoara, obtinuta in laborator, regenereaza intreg organismul, pana in profunzimile sale, dand un nou inceput de viata la nivelul fiecarei celule.

Pentru mai multe informatii despre apa vie, apa grea si efectele negative ale Deuteriului, cititi si articolul Apa vie. Apa saracita in Deuteriu

© ColoiziBio.ro - Toate drepturile rezervate. Copierea sau modificarea textului fara acordul producatorului este interzisa.
Discount pentru comenzi engros

Oferim diverse paliere de discount la comenzile EnGros efectuate online, pentru oricare din produsele noastre prezentate pe acest site...  Detalii
Intrebari si raspunsuri

Clientilor nostri le stam la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile personale din domeniul medicinei naturiste sau homeopatiei...  Detalii
Distribuitori ASPT Romania

Lista partenerilor si a magazinelor de unde pot fi cumparate suplimentele coloidale produse de ASPT. Pentru propuneri de colaborare...  Detalii