Viata si sanatate: Prin cunoastere spre evolutie si vindecare

Viata si Sanatate: Prin Cunoastere spre Evolutie si Vindecare


Atat de perfect ne-a creat Dumnezeu si atat de putin ne cunoastem pe noi insine si propriul organism, incat uneori nu are rost sa cautam medici si tratamente, fiind nevoie doar sa punem fiinta umana in armonie cu Dumnezeu si natura in care ne-am nascut si de care nu mai tinem cont.

In Iubirea Sa fata de oameni, Dumnezeu ne-a lasat toate mecanismele necesare, inclusiv pe cele de adaptare, de supravietuire sau de insanatosire.

Dar omul, in ignoranta sa, s-a indepartat treptat de sursele vietii: la nivel sufletesc de Divinitate, la nivel eteric de natura, iar la nivel fizic de hrana vie.

Iata de ce de-a lungul timpului echipa noastra de cercetare in domeniul energiilor subtile (eterice), s-a axat pe gasirea de solutii terapeutice, acolo unde omul a pierdut legatura cu acele cai de refacere a organismului.

Astfel, prin cei 20 ani de cercetare si experimentare in domeniul naturist, atat in tara cat si in strainatate, am ajuns sa intelegem mecanismele de manifestare ale afectiunilor, precum si raspunsul sau solutia pentru a echilibra zonele problematice.

Cauzele bolilor au la baza o componenta informationala (generata de modul de viata mental si de electromagnetismul ambiant ce poate modula campurile de la nivelul ADN-ului) si o componenta chimica, data de caracteristicile apei, hranei sau ale aerului inspirat.Medicamentele zilelor noastre


Medicamente - antibiotice
Intr-o lume de continue cautari, omul suferind nu mai stie ce produse sa foloseasca pentru a-si ameliora sau vindeca afectiunea, iar acest lucru se intampla din cauza exploziei de medicamente si chiar a unor produse naturale fara o cercetare profunda, anterioara lansarii pe piata.

Omul este bulversat de numarul mare de produse, iar publicitatea de vanzare face ca fiecare dintre ele sa fie vazut ca cel mai bun, asa incat fara cunoasterea catorva notiuni medicale alegerea va fi foarte dificila.

Concluzia este ca aparitia a atat de multe medicamente pe piata denota faptul ca nici unul nu si-a atins scopul afisat in promovarea vanzarii.

Un exemplu bun il constituie medicamentele cu un spectru larg de contraindicatii, mai mare chiar decat beneficiile, sau, din domeniul naturist, mineralele si suplimentele nutritive necesare organismului, comercializate intr-o forma grosiera, cu particule mari, ce nu pot fi asimilate de catre celule.

In natura intalnim seva coloidala doar in plante, fructe, legume si zarzavaturi, iar in lapte si celulele umane gasim lichide coloidale (sau nanominerale si monoatomi) cu dimensiunea particulelor cuprinsa intre 1-30 nm, de o importanta covarsitoare pentru viata sanatoasa.

Medicamentele nu indeplinesc aceste conditii biologice, iar din spectrul naturist, foarte putine produse pot fi catalogate coloidale, chiar daca se numesc asa, intrucat particulele nu au dimensiunile destul de mici iar cele care au nu se gasesc intr-o apa pura, ca mediu de dispersie al particulelor coloidale.

Folosind ingredientele de care avem nevoie intr-un mediu lichid, respectiv apa, organismul va recepta foarte repede si va asimila tot ceea ce ingeram, deoarece noi ca sistem viu reprezentam la nivel fizic 75% apa.
Din acest motiv utilizarea unei ape cu continut scazut de Deuteriu, extrem de pura si structurata informational prin intermediul campurilor magnetice spiralate, confera coloizilor produsi de ASPT, o eficienta superioara altor solutii.
Discount pentru comenzi engros

Oferim diverse paliere de discount la comenzile EnGros efectuate online, pentru oricare din produsele noastre prezentate pe acest site...  Detalii
Intrebari si raspunsuri

Clientilor nostri le stam la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile personale din domeniul medicinei naturiste sau homeopatiei...  Detalii
Distribuitori ASPT Romania

Lista partenerilor si a magazinelor de unde pot fi cumparate suplimentele coloidale produse de ASPT. Pentru propuneri de colaborare...  Detalii