Argint coloidal

Argintul coloidal


Argintul coloidal este format din conglomerate submicroscopice de argint, aflate in suspensie intr-o apa pura ionizata.

Aceasta solutie coloidala este un antibiotic natural puternic, avand un spectru foarte larg de actiune. Totodata, argintul coloidal este cel mai eficient distrugator al virusurilor, bacteriilor, fungilor, stafilococilor si streptococilor, sau mai pe scurt, microorganisme ce se gasesc la originea majoritatii afectiunilor intalnite.

Argintul coloidal este atat un remediu cat si un tratament naturist ideal in orice problema ce are la baza o infectie, inhiband procesele metabolice ale microorganismelor. Sistemul imunitar foloseste cu succes argintul coloidal ca un scut de izolare si distrugere a tuturor microbilor care ne invadeaza organismul pe calea aerului, apei sau a hranei infestate.

Luat zilnic, argintul coloidal ne da o vitalitate crescuta si ne fereste de actiunea microorganismelor. Cu cit particulele coloidale sunt mai mici ca dimensiune, cu atit si capacitatea de energizare a acestora va creste, iar asimilarea la nivelul celulelor va fi maxima.Antibiotic natural


Argint coloidal Silver Water Energy
Se cunoaste faptul ca un antibiotic artificial poate elimina in medie 6 tipuri de microbi fata de argintul coloidal care distruge peste 650 de tulpini intr-un interval relativ mic. Aceste experimente au fost publicate la nivel international de laboratoarele medicale ale Universitatii California din Los Angeles, prin intermediul doctorului Robert Becker.

Acest medic a constatat o stransa legatura intre cantitatile foarte scazute de argint asimilabil din alimentatie si diverse afectiuni. Pe masura ce imbatranim, corpul uman nu mai are aceeasi capacitate de asimilare a nanoparticulelor, iar alimentatia noastra zilnica va deveni si ea treptat mult mai scazuta in saruri de argint.

Astfel s-a ajuns la necesitatea realizarii unor tehnologii pentru obtinerea in laborator a argintului coloidal, care nu este toxic pentru organism, ci chiar necesar sistemului imunitar. Un cercetator al Universitatii Brigham Young a testat in mai multe randuri argintul coloidal, constatand in final ca acesta poate distruge orice tip de microb.

Prin adaugarea esentelor volatile de echinaceea care stimuleaza si intaresc organismul, s-a creat un produs foarte eficient in lupta cu infectiile de toate tipurile. Nanoparticulele de argint si esentele naturale fac ca asimilarea sa fie rapida si intr-o proportie de 100%, iar eliminarea - usoara, in caz de exces.Echinaceea


Echinacea
Echinaceea este o planta cu numeroase utilizari in medicina, fiind folosita, in special, in tratamentul artritelor, al racelilor, al gripei, al colicilor, al infectiilor, al ranilor deschise si in muscaturi veninoase. Echinacea are calitati antibiotice, antivirale si antiinflamatorii. Tratarea infectiilor respiratorii si de tract urinar, cu echinaceea, mareste rezistenta organismului.

Extern, cremele cu echinacea vindeca rapid ranile de la suprafata epidermei. De asemenea, aceasta planta este utila pentru tratarea candidozei si reumatismului. Echinacea ajuta mecanismele celulelor de a distruge bacteriile, de a inhiba virusurile si de a cataliza alte reactii de imunizare a organismului.

Solutia de argint coloidal produsa de ASPT Romania se numeste Silver Water Energy®, are o concentratie de 20 ppm argint, 300 ppm echinaceea si poate fi cumparata din magazinul nostru online. Pret 27 RON / 200 mL.    Mai multe detalii »

© ColoiziBio.ro - Toate drepturile rezervate. Copierea sau modificarea textului fara acordul producatorului este interzisa.
Discount pentru comenzi engros

Oferim diverse paliere de discount la comenzile EnGros efectuate online, pentru oricare din produsele noastre prezentate pe acest site...  Detalii
Intrebari si raspunsuri

Clientilor nostri le stam la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile personale din domeniul medicinei naturiste sau homeopatiei...  Detalii
Distribuitori ASPT Romania

Lista partenerilor si a magazinelor de unde pot fi cumparate suplimentele coloidale produse de ASPT. Pentru propuneri de colaborare...  Detalii