Apa energizanta Bioenergy Sports

Apa energizanta Bioenergy Sports 5 L


Apa energizanta Bioenergy Sports 5 L

Bioenergy Sports 5 L

Apa alcalina

• Apa purificata si energizata
• Oxigen pur imbogatit
• Ginseng: 300 ppm
 
Pret cu TVA: 50 RON
Stoc: Indisponibil momentan

Comanda online

Specificatii apa energizanta Bioenergy Sports

(produs certificat de Institutul de Bioresurse Alimentare, aviz 1324 din 2006)

Bioenergy Sports este este o apa alcalina cu calitati deosebite. Ea reprezinta un cumul de proprietati si beneficii biologice de care avem nevoie si pe care le gasim in acest singur produs. Bioenergy Sports poate fi consumata atat ca apa de masa, cat si ca apa cu indicatii terapeutice si sportive, ducand treptat la revigorarea tuturor functiilor organismului.

Folosirea acestei ape energizante are rezultate foarte bune in:

cresterea randamentului psiho-fizic
• tonifiere si revitalizare
• eliminarea radicalilor liberi si a microrganismelor anaerobe (are un puternic efect antioxidant)
• neutralizarea toxinelor (acide) din corp
• oboseala
• astenie
• mentinerea organismului permanent la un nivel crescut de vitalitate, prin asimilarea mai buna a nutrientilor in celule
• mentinerea unui organism tanar din punct de vedere biologic
• refacerea rapida a tesuturilor traumatizate si echilibrarea pH-ului celulelor afectate
• reducerea stresului prin oxigenarea si energizarea creierului, permitand o activitate cerebrala intensa, marind luciditatea, increderea si entuziasmul
• sistemul muscular va avea un aport important de oxigen ce-i va permite un randament sportiv marit
• efect afrodisiac

Apa Bioenergy Sports poate fi bauta fie simplu, fie in amestec cu alte sucuri naturale, in functie de necesitati, varsta si efort si avand in vedere ca efectul ei benefic creste proportional cu consumul zilnic si in timp (aproximativ 2-3 L pe zi).

Proprietatile cele mai importante ale apei produse de ASPT Romania sunt energizarea, supraoxigenarea si alcalinitatea.

Astfel, energiile impregnate prin procesul tehnologic, la diversele nivele ale apei, se vor pastra perioade indelungate si vor forma structuri cristaline fine ce permit ca asimilarea elementelor din aceasta apa sa fie foarte eficienta.

Supraoxigenarea va inlesni depunerea unui efort cu mult mai mare fata de regula, prin combaterea carentei de oxigen, ce intervine atata timp cat activitatile umane se desfasoara in orase poluate, cu densitate mare de masini, cu fabrici industriale si cu putine spatii verzi.

Nu in ultimul rand, alcalinitatea crescuta a apei Bioenergy Sports ne poate feri de aparitia diverselor afectiuni, si totodata poate neutraliza acizii nocivi din corpul omenesc, stransi in organism din cauza factorilor de stres, de mediu, sau din pricina alimentatiei nesanatoase cu un pH preponderent acid, specific stilului de viata modern.

Bioenergy Sports
Pe langa aceste proprietati, apa energizanta Bioenergy Sports contine si esente volatile de Ginseng in concentratie de 300 ppm. Acestea sunt cele mai fine si active elemente si prezinta o rata foarte ridicata de patrundere in organism si folosire de catre celulele sale.
Dintre toate plantele, ginsengul potenteaza si vitalizeaza cel mai bine corpul omenesc, prevenind febra musculara si crescand activitatea cerebrala necesara atentiei sau gandirii.

Suplimentar, Bioenergy Sports este recomandata si ca adjuvant in tratarea diverselor afectiuni cum ar fi: astenie, colite, alergii, colesterol, constipatie, aerofagii, depresie, artrita, diabet, anemie, guta, acnee, inflamatii, amigdalita, imunitate scazuta, arsuri stomacale, oboseala, afectiuni degenerative sau reumatism.

Alte detalii si informatii in articolul Apa alcalina, purificata si energizanta
Apa alcalina, purificata si energizanta
© ColoiziBio.ro - Toate drepturile rezervate. Copierea sau modificarea textului fara acordul producatorului este interzisa.
Discount pentru comenzi engros

Oferim diverse paliere de discount la comenzile EnGros efectuate online, pentru oricare din produsele noastre prezentate pe acest site...  Detalii
Intrebari si raspunsuri

Clientilor nostri le stam la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile personale din domeniul medicinei naturiste sau homeopatiei...  Detalii
Distribuitori ASPT Romania

Lista partenerilor si a magazinelor de unde pot fi cumparate suplimentele coloidale produse de ASPT. Pentru propuneri de colaborare...  Detalii