Vitamine si minerale

Vitaminele si mineralele


Nanomineralele au un grad maxim de asimilare in celule si de eliminare in caz de exces, beneficiu datorat dimensiunilor foarte mici.
Apa demineralizata structurata are o capacitate de ordonare atomica ce permite hidratarea celulelor mult mai bine. Acest proces are loc pentru ca apa intracelulara are o aranjare moleculara hexagonala, similara cu cea in care sunt dizolvate mineralele coloidale.

Multivitaminele si mineralele coloidale au un rol important desfasurat pe mai multe nivele: adjuvant in afectiuni ale sistemului imunitar, limfatic, circulator, digestiv, endocrin, nervos, osos; remineralizant al intregului organism, antioxidant, regenerator, detoxifiant, regleaza functiile glandelor si organelor.Multi Nano Max Energy® este un produs al ASPT Romania si consta intr-o solutie naturala ce contine apa structurata, 21 nanominerale coloidale si monoatomice, extract din fructe de padure, esente volatile de plante si coral (concentratie 300 ppm).

Mineralele componente


Multivitamine multiminerale coloidale Nano Max Energy

1. Aur

Regenerator al sistemului nervos, ajuta la refacerea dupa suprasolicitari nervoase, antiinflamator.

2. Argint

Stimuleaza sistemul imunitar, antiseptic, eficient in infectii (bacterii, virusi, fungi).

3. Calciu

Raspunde de transmiterea fluxului nervos impreuna cu siliciul, consolideaza structura sistemului osos, contribuie la metabolizarea fierului, mentine dinamica sexuala, regleaza ciclul menstrual, somnul, ritmul cardiac (coral, conopida, telina, susan).

4. Crom

Ajuta la sinteza si reglarea cantitatii de glucoza din sange, stabilizarea colesterolului si a tensiunii arteriale (coada calului, lemn dulce, coada soricelului, urzica, trifoi).

5. Cupru

Actioneaza impreuna cu fierul la sinteza hemoglobinei si a eritrocitelor. Participa la regenerarea celulelor, sinteza colagenului, pigmentarea tegumentului si a parului, fiind necesar si bunei functionari a papilelor gustative (coada calului).

6. Fosfor

Rol esential in formarea tesutului osos, indispensabil in biosinteza proteinelor si acizilor nucleici (ADN si ARN). Este important in metabolism si participa la activarea enzimelor si a vitaminelor din grupa B.

Formarea hemoglobinei

7. Fier

Ajuta la formarea hemoglobinei, intaririi radacinii parului (musetel, urzica, menta, coada calului, lamaie).

8. Germaniu

Este un puternic antioxidant, cu un bun rol in eliminarea radicalilor liberi si a toxinelor (rol de detoxifiere), intarirea sistemului imunitar, aport de electroni in refacerea tesuturilor imbatrinite, regenerare, aport de oxigen in celule, reduce senzatia de durere, antialergic (aloe, ginseng, tataneasa, coral).

9. Iridiu

Accelereaza metabolismul celular, favorizeaza procesele cerebrale.

10. Iod

Rol in functionarea tiroidei (alge, soia, fasole verde).

11. Litiu

Calmeaza sistemul nervos, permite instalarea starii de bine dupa suprasolicitari psiho-fizice (coji de fructe, miere).

Reglarea ritmului cardiac

12. Magneziu

Rol important in fixarea calciului alaturi de vitamina D, regleaza ritmul cardiac, inlatura oboseala, anxietatea, stresul (fasole verde, fructe).

13. Mangan

Participa la procesele metabolice ale proteinelor si grasimilor. Mentine functiile sistemului nervos, regleaza valorile glicemiei, intervine in formarea sistemului osos.

14. Molibden

Participa la metabolizarea azotului, mentine activitatea vitala a celulelor.

15. Platina

Mentine procesele intelectuale, protectia informationala la nivelul memoriei ADN-ului. Creste transmisia electrica dintre sinapse, imbunatateste memoria alaturi de lecitina si aur. Intervine in refacerea tesuturilor nervoase.

16. Seleniu

Stimuleaza sistemul imunitar. Este un puternic antioxidant, care chelatizeaza radicalii liberi si impiedica formarea celulelor autonome. Regleaza functia glandei pancreatice, mentine elasticitatea tesuturilor, protejeaza sistemul cardiovascular (uleiuri vegetale, usturoi, coral).

Reglarea neuromusculara

17. Potasiu

Rol in majoritatea proceselor metabolice, in reglarea neuromusculara, in sinteza proteinelor din muschi, in normalizarea ritmului cardiac, in sinteza insulinei si adrenalinei, stabilizarea presiunii osmotice intracelulare (orz, parunjel, fasole verde, fructe).

18. Sodiu

Controleaza presiunea osmotica si volumul de apa din corp, stimuleaza tonusul muscular (telina, orz).

19. Siliciu

Rol la nivelul sistemului osos, vascular, nervos, respirator.

20. Vanadiu

Inhibarea functiilor de formare a colesterolului, prevenind atacurile de cord.

21. Zinc

Catalizeaza majoritatea reactiilor biochimice, mentine dinamica sexuala, controleaza si regleaza procesele metabolice, mentine activitatea enzimelor si dinamica celulelor.

© ColoiziBio.ro - Toate drepturile rezervate. Copierea sau modificarea textului fara acordul producatorului este interzisa.
Discount pentru comenzi engros

Oferim diverse paliere de discount la comenzile EnGros efectuate online, pentru oricare din produsele noastre prezentate pe acest site...  Detalii
Intrebari si raspunsuri

Clientilor nostri le stam la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile personale din domeniul medicinei naturiste sau homeopatiei...  Detalii
Distribuitori ASPT Romania

Lista partenerilor si a magazinelor de unde pot fi cumparate suplimentele coloidale produse de ASPT. Pentru propuneri de colaborare...  Detalii