Despre noi | ColoiziBio.ro
Instalatii producere suplimente alimentare coloidale

Despre noi | Coloizi Bio


Cu o experienta de 20 ani in domeniul naturist si al energiilor neconventionale, ASPT Romania se impune ca lider stiintific pe o piata a suplimentelor nutritive alimentare coloidale, aflata in plina dezvoltare.

Contactele si cercetarile comune cu laboratoare sau firme de profil din tari precum Marea Britanie, Japonia, Franta, Canada, Israel, Rusia si China ne-au facut sa intelegem mai bine atat mecanismele de manifestare ale afectiunilor, cat si raspunsul pentru a echilibra zonele problematice intalnite in organismul uman.

ASPT dispune de instalatii industriale moderne si produce o gama intreaga de coloizi alimentari ce pot fi comandati online prin intermediul acestui website:

1. Silver Water Energy® - argint coloidal (20 ppm) complet natural, constand in conglomerate submicroscopice de argint si nanoparticule din esente volatile de Echinaceea, aflate in apa ionizata.

2. Gold Water Energy® - aur coloidal concentratie 20 ppm, cu esente de Ginkgo Biloba.

Instalatii producere suplimente alimentare coloidale
3. Multi Nano Max Energy® - supliment alimentar, cu efect antioxidant si de remineralizare a intregului organism, avand in compozitie 21 nanominerale coloidale si monoatomice.

4. Bioenergy Sports® - apa energizanta, alcalina, cu calitati deosebite, recomandata pentru cresterea vitalitatii si a randamentului psiho-fizic.

5. H-Life Energy® - este la ora actuala una dintre cele mai pure ape biologice (apa vie), cu continut scazut de Deuteriu.

Produsele noastre au toate avizele si certificarile Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare.Discount pentru comenzi engros

Oferim diverse paliere de discount la comenzile EnGros efectuate online, pentru oricare din produsele noastre prezentate pe acest site...  Detalii
Intrebari si raspunsuri

Clientilor nostri le stam la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile personale din domeniul medicinei naturiste sau homeopatiei...  Detalii
Distribuitori ASPT Romania

Lista partenerilor si a magazinelor de unde pot fi cumparate suplimentele coloidale produse de ASPT. Pentru propuneri de colaborare...  Detalii