Argint coloidal Silver Water Energy

Argint coloidal Silver Water Energy 200 mL


Argint coloidal Silver Water Energy 200 mL

Silver Water Energy 200 mL

Supliment alimentar

• Apa structurata
• Argint coloidal: 20 ppm
• Echinaceea: 300 ppm

Pret cu TVA: 27 RON
Stoc: Disponibil

Comanda online

Specificatii argint coloidal Silver Water Energy

(produs certificat de Institutul de Bioresurse Alimentare, aviz AA0040 din 25.05.2006)

Silver Water Energy este o solutie coloidala de argint, avand in compozitia ei nanoparticule ale esentelor volatile de Echinaceea. Argintul coloidal este format din conglomerate submicroscopice, aflate in suspensie intr-o apa pura ionizata.

Acest produs este un antibiotic natural puternic, avand un spectru foarte larg de actiune. Totodata, argintul coloidal este cel mai eficient distrugator al virusurilor, bacteriilor, fungilor, stafilococilor si streptococilor, sau mai pe scurt, microorganisme ce se gasesc la originea majoritatii afectiunilor intalnite.

Argintul coloidal este atat un remediu cat si un tratament naturist ideal in orice problema ce are la baza o infectie, inhiband procesele metabolice ale microorganismelor. Sistemul imunitar foloseste cu succes argintul coloidal ca un scut de izolare si distrugere a tuturor microbilor care ne invadeaza organismul pe calea aerului, apei sau a hranei infestate.

Luat zilnic, argintul coloidal ne da o vitalitate crescuta si ne fereste de actiunea microorganismelor. Cu cit particulele coloidale sunt mai mici ca dimensiune, cu atit si capacitatea de energizare a acestora va creste, iar asimilarea la nivelul celulelor va fi maxima.
Argint coloidal Silver Water Energy
Intrucat un antibiotic artificial poate elimina in medie doar 6 tipuri de microbi, fata de argintul coloidal care distruge peste 650 de tulpini intr-un interval relativ mic, s-a ajuns la intelegerea necesitatii realizarii unor tehnologii pentru obtinerea in laborator a argintului coloidal, care nu este toxic pentru organism, ci chiar necesar sistemului imunitar.

Echinaceea, planta din compozitia solutiei Silver Water Energy, are numeroase utilizari in medicina, fiind folosita, in special, in tratamentul artritelor, al racelilor, al gripei, al colicilor, al infectiilor, al ranilor deschise si in muscaturi veninoase. Echinacea are calitati antibiotice, antivirale si antiinflamatorii. Tratarea infectiilor respiratorii si de tract urinar, cu echinaceea, mareste rezistenta organismului.

Extern, cremele cu echinacea vindeca rapid ranile de la suprafata epidermei. De asemenea, aceasta planta este utila pentru tratarea candidozei si reumatismului. Echinacea ajuta mecanismele celulelor de a distruge bacteriile, de a inhiba virusurile si de a cataliza alte reactii de imunizare a organismului.

Astfel, solutia de argint coloidal produsa de ASPT Romania, Silver Water Energy, este recomandata ca adjuvant in urmatoarele afectiuni:

• in orice tip de infectie: la nivelul ochilor, gingiilor, sinusurilor, laringelui, plamanilor, ficatului, vezicii urinare, intestinelor, organelor genitale, oaselor, articulatiilor si pielii
• otite, sinuzite, rinite, laringite, bronsite acute si cronice
• raceli, gripa, cistite, enterocolite, boli infecto-contagioase, acnee, alergii
• stafilococi, streptococi, virusuri, bacterii sau fungi

Administrarea Silver Water Energy se realizeaza urmand o cura constanta, dupa cum urmeaza:
In afectiuni 6-9 lingurite/zi, iar profilactic sunt suficiente 3 lingurite/zi.

Pentru o eficienta mai mare se va agita usor produsul inainte de fiecare folosinta, iar pentru o asimilare mai buna, se recomanda a se tine sublingual cateva clipe inainte de inghitire.

Argint coloidal Silver Water Energy
Contraindicatii: Nu se cunosc contraindicatii sau reactii adverse la dozele recomandate si se recomanda femeilor gravide si copiilor mici sa consulte medicul inainte de utilizare.

Alte informatii si detalii in articolul Argintul coloidal

© ColoiziBio.ro - Toate drepturile rezervate. Copierea sau modificarea textului fara acordul producatorului este interzisa.
Discount pentru comenzi engros

Oferim diverse paliere de discount la comenzile EnGros efectuate online, pentru oricare din produsele noastre prezentate pe acest site...  Detalii
Intrebari si raspunsuri

Clientilor nostri le stam la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile personale din domeniul medicinei naturiste sau homeopatiei...  Detalii
Distribuitori ASPT Romania

Lista partenerilor si a magazinelor de unde pot fi cumparate suplimentele coloidale produse de ASPT. Pentru propuneri de colaborare...  Detalii