Multiminerale Coloidale Nano Max Energy

Multiminerale Coloidale Multi Nano Max Energy 200 mL


Multiminerale Coloidale Nano Max Energy 200 mL

Multi Nano Max Energy 200 mL

Supliment alimentar

• Apa structurata
• 21 minerale esentiale
• Extract diverse plante: 300 ppm

Pret cu TVA: 30 RON
Stoc: Disponibil

Comanda online

Specificatii multiminerale coloidale Multi Nano Max Energy

(produs certificat de Institutul de Bioresurse Alimentare, aviz AA3951 din 2010)

Multi Nano Max Energy este un supliment alimentar, cu efect antioxidant si de remineralizare a intregului organism. Aceast produs consta intr-o solutie naturala de apa structurata ce contine 21 nanominerale coloidale si monoatomice (cate 1 mg/L) extrase din:

coral
fructe de padure (catina, afin, paducel, coacaz-negru, mur)
plante cu uleiuri esentiale (busuioc, menta, trandafir, soc, ginseng)
flori de arbori fructiferi (mar, par, cires, corcodus, cais)

Mineralele benefice organismului, astfel obtinute: aur, argint, calciu, crom, cupru, fosfor, fier, germaniu, iridiu, iod, litiu, magneziu, mangan, molibden, platina, potasiu, seleniu, sodiu, siliciu, vanadiu si zinc.

Datorita dimensiunilor foarte mici, nanomineralele au un grad maxim de asimilare in celule si de eliminare in caz de exces.
Apa demineralizata structurata are o capacitate de ordonare atomica ce permite hidratarea celulelor mult mai bine. Acest proces are loc pentru ca apa intracelulara are o aranjare moleculara hexagonala, similara cu cea in care sunt dizolvate mineralele coloidale.

Dintre cele mai importante minerale aduse ca aport prin folosirea solutiei Multi Nano Max Energy, amintim:

Calciul: raspunde de transmiterea fluxului nervos impreuna cu siliciul, consolideaza structura sistemului osos, contribuie la metabolizarea fierului, mentine dinamica sexuala, regleaza ciclul menstrual, somnul, ritmul cardiac.
Fierul: ajuta la formarea hemoglobinei, intaririi radacinii parului.
Aurul: regenerator al sistemului nervos, ajuta la refacerea dupa suprasolicitari nervoase, antiinflamator.
Fosforul: este esential in formarea tesutului osos, indispensabil in biosinteza proteinelor si acizilor nucleici (ADN si ARN). Este important in metabolism si participa la activarea enzimelor si a vitaminelor din grupa B.
Magneziul: rol important in fixarea calciului alaturi de vitamina D, regleaza ritmul cardiac, inlatura oboseala, anxietatea, stresul.
Argintul: stimuleaza sistemul imunitar, antiseptic, eficient in infectii (bacterii, virusi, fungi).
Iodul: este sinonim cu buna functionare a tiroidei.
Potasiul: intervine in majoritatea proceselor metabolice, in reglarea neuro-musculara, in sinteza proteinelor din muschi, in normalizarea ritmului cardiac, in sinteza insulinei si adrenalinei, stabilizarea presiunii osmotice intracelulare.

Pentru lista completa vedeti articolul Vitaminele si mineralele

Prin proprietatile sale, Multi Nano Max Energy poate fi folosit ca:

• adjuvant in afectiuni ale sistemelor: imunitar, limfatic, circulator, digestiv, endocrin, nervos si osos
• remineralizant al intregului organism
• antioxidant
• detoxifiant
• regenerator al glandelor si organelor

Administrarea Multi Nano Max Energy se realizeaza dupa cum urmeaza:
In afectiuni 6-9 lingurite/zi, iar profilactic sunt suficiente 3 lingurite/zi, cate 1-2 lingurite inainte de fiecare masa principala.

Pentru o eficienta mai mare se va agita usor produsul inainte de fiecare folosinta, iar pentru o asimilare mai buna, se recomanda a se tine sublingual cateva clipe inainte de inghitire.

Contraindicatii: Nu se cunosc contraindicatii sau reactii adverse la dozele recomandate si se recomanda femeilor gravide si copiilor mici sa consulte medicul inainte de utilizare.

© ColoiziBio.ro - Toate drepturile rezervate. Copierea sau modificarea textului fara acordul producatorului este interzisa.
Discount pentru comenzi engros

Oferim diverse paliere de discount la comenzile EnGros efectuate online, pentru oricare din produsele noastre prezentate pe acest site...  Detalii
Intrebari si raspunsuri

Clientilor nostri le stam la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile personale din domeniul medicinei naturiste sau homeopatiei...  Detalii
Distribuitori ASPT Romania

Lista partenerilor si a magazinelor de unde pot fi cumparate suplimentele coloidale produse de ASPT. Pentru propuneri de colaborare...  Detalii